15 Σεπτεμβρίου 2012

Νέο Kindle Fire HD! Βελτιωμένο και... φθηνό!

  Εδώ και λίγες μέρες η Amazon παρουσίασε το νέο της tablet Kindle Fire HD 7'' ιντσών.  Δικαίως μπορούμε να τη χαρακτηρίσουμε ως τη πιο ανταγωνιστική ταμπλέτα που κυκλοφορεί όχι όμως αποκλειστικά λόγω της τιμής της, αλλά και των χαρακτηριστικών της!
  Η Amazon πέτυχε το στόχο της, να διαθέσει τη 2η έκδοση του πετυχημένου Kindle Fire στη τιμή των 199$ στην έκδοση των 16GB και στα 249$ για την έκδοση των 32GB, κάνοντάς το το καλύτερο tablet με τη καλύτερη τιμή.
  Η συσκευή τρέχει με το λειτουργικό σύστημα Android 4 Ice Cream Sandwich ενώ η ανάλυση της οθόνης είναι στα 1280 x 800 pixels. Διαθέτει επίσης επεξεργαστή διπύρηνο στα 1.2GHz της Texas Instruments (OMAP 4460). Η μπαταρία του κρατάει περισσότερο από τη προηγούμενη έκδοσή του, αλλά σημαντικά λιγότερο από τον πιο κοντινό ανταγωνιστή του το Nexus 7. 

  Πώς κατάφερε η Amazon να προσφέρει ένα τόσο φθηνό tablet στην αγορά;
  Απλά! Κάνοντας ότι και το Amazon.com, βρίσκοντας τρόπους να πουλάει περισσότερα πράγματα. Με το κλείδωμα της οθόνης εμφανίζονται full screen διαφημίσεις της Amazon, χωρίς να αποκλείεται και η προσθήκη διαφημίσεων τρίτων στο μέλλον. Μπορείς να απαλλαχθείς βέβαια από αυτό το μπελά πληρώνοντας 15$ μετά την αγορά της συσκευής..
 Η Amazon ποντάρει στη αγορά άλλων προϊόντων από το site της προβάλλοντας συνεχώς προϊόντα που "ταιριάζουν" με τις προτιμήσεις του πελάτη.

Σίγουρα το Kindle Fire HD είναι value for money tablet με φανατικούς φίλους και.. λίγους ζηλιάρηδες ανταγωνιστές! Η επιτυχία του φαίνεται εξασφαλισμένη αφήνοντας πίσω του τις υπόλοιπες συσκευές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου